Barion Pixel
Menü
Kosár

Beoplay A9 4.G Red Lunar

Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Limitált kiadás
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar
Beoplay A9 4.G Red Lunar

Nagy teljesítményű, vezeték nélküli, ikonikus dizájn hangszóró

Egypontos zenei rendszer és kortárs dizájn ikon erőteljes hangzással és testreszabható kialakítással.

 

A hangzás, a design és a kézművesség végtelen ciklusa

Øivind Alexander Slaatto, a Beoplay A9 tervezőjének szavaival:
"Az A9-cel egy időtlen klasszikust akartam létrehozni, ami minden szempontból és minden időben gyönyörű. Az A9-et a hang és a zene ihlette. A forma egy kör, és azért választottam a kört, mert a hang körökben terjed. Az A9 nagyon kevés elemből készült, amelyeket a lehető legjobban felhasználtam és a legjobb anyagokból készítettem el; kiváló minőségű fa kiváló minőségű műanyag kiváló minőségű alumínium és egy nagyon jó anyag."

 

Töltsd meg a teret ikonikus hangzással

A Beoplay A9 bármilyen helyiséget részletes Bang & Olufsen Signature Sound hangzással tölt meg a nagy teljesítményű, 480 wattos digitális erősítő rendszernek köszönhetően. A beépített helyiségadaptáció tökéletesen a környezethez igazítja a hangzást, így te is úgy éled át a zenét, ahogyan azt az előadók tervezték.

 

Mint egy bútordesign

A lejátszó elrejtésének napjai elmúltak. A Beoplay A9-et úgy terveztük, mint egy gyönyörű bútordarabot - gondosan kiválasztott anyagokkal és kompromisszumok nélküli figyelemmel a részletekre. Az eredmény egy ikonikus zenei designdarab, amelyet bárhová kiállíthatsz.

 

Egyszerű, lenyűgöző zene otthonában

Csatlakoztasd a Beoplay A9-et kedvenc zenei streaming szolgáltatásaihoz, hogy otthonodban nagyszerű hangzást élvezhess. A vezeték nélküli hangszórók összekapcsolásával minden szobába eljuttathatja a zenét és multiroom élményt hozhatsz létre. A Beoplay A9 támogatja a beépített Chromecast™, az AirPlay 2, a Beolink Multiroom és a Bluetooth szolgáltatást.

 

A DOBOZBAN TARTALMAZZA

  • Elülső borítás
  • 3 x fa láb
  • Hálózati kábel
  • Gyors kezelési útmutató
Default
Szín Red Lunar