Barion Pixel
Menü
Kosár

Beosound A1 2nd Gen Green

Kicsi a nagyvilágban

Méretet meghazudtoló teljesítmény. Teljesítményt meghazudtoló elegancia. Teljesen vízálló és útra kész. Vagy úszhatsz vele.

Vízálló Bluetooth hangszóró

Hosszabb játékidő, teljesen vízálló, integrált hangasszisztens és kihangosító. Ismerd meg a továbbfejlesztett választást a nagyszerű hangzáshoz útközben.

Olyan hangzás, amit meg akarsz majd osztani

Elég hangerővel ahhoz, hogy megtöltsön egy szobát, a Beosound A1 messze felülmúlja méretét. A legnagyobb basszus mélysugárzóval rendelkezik, amelyet ilyen kompakt hangszórókban talál, és erőteljes mélyhangot és nagyszerű dinamikát biztosít. Kerek formája pedig minden irányba terjeszti a hangot, így mindenki ráhangolódhat.

Sok idő a játékra

Az akár 18 órás játékidővel jó eséllyel előbb lemerülsz, mint a Beosound A1. A hangerőtől függően ez a kis hangszóró órákig képes fenntartani a kerti partit vagy a maratoni megbeszélést. Egyetlen ütem kihagyása nélkül.


Mindig készenlétben

Mindig készenlétben Három mikrofon - a nagyobb tisztaság érdekében a tetején elhelyezett három mikrofon teszi a Beosound A1-et tökéletes kihangosítóval a találkozókhoz és a megbeszélésekhez egyaránt. Alexa hangasszisztenssel pedig most még egyszerűbb az interakció: válassz egy dalt, ellenőrizd az időjárást csak a hangoddal.


Nincs zavaros üzlet

Zenei hűség? Minden a tiszta, szilárd kapcsolatnak köszönhető. A Beosound A1 Bluetooth 5.1 technológiával rendelkezik, ami jobb kapcsolatot jelent, és kevesebb energiát fogyaszt. A Microsoft Swift Pair és a Google Fast Pair funkcióval pedig még gyorsabban csatlakozhatsz eszközeidhez.

A medencétől a penthouse-ig

Fogd meg és indulj. Vagy akaszd a falra. A Beosound A1-et kifejezetten úgy terveztük, hogy veled együtt mozogjon, és szinte bárhová beférjen. A konyhában való főzéstől a napsütésig, a teljesen por- és vízálló IP67-es konstrukciónak köszönhetően nem kell aggódnod az élet minden izgalma miatt.

A DOBOZBAN TALÁLHATÓ

  • Beosound A1 2nd Gen
  • Gyorsindítási útmutató
  • USB-C-ről USB-A-ra csatlakozó kábel
Default
Szín Green