Barion Pixel
Menü
Kosár

BeoSound 1, Alu

BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
BeoSound 1, Alu
  • Készleten: Elfogyott
  • Cikkszám: 1666412
771,900 Ft
Nettó ár: 771,900 Ft

Hordozható Wi-Fi és Bluetooth hangszóró

Bárhová elhelyezheted. Párosítsd össze vagy játszd le egyedül. Hordozható vezeték nélküli hangszóró 360 fokos hangzással, a zene rugalmas streameléséhez tervezve.

360 fokos hangzás a rugalmas zenehallgatáshoz

Úgy hangolták, hogy kristálytiszta és egyedi zenehallgatási élményt nyújtson bármilyen közepes méretű térben. A Beosound 1 tökéletes rugalmas kiegészítője a Connected Speakereknek.

Fejlett akusztikai technológia

A zene közösségi és az Acoustic Lens technológiánknak köszönhetően szinte szférikus hangzást tapasztalsz, amely meglepően hangos és árnyalt. Nem számít, hová helyezed el, a hangszórórendszer így is megtölti a szoba minden sarkát kellemes, gazdag hangzással.

Minden szögből hibátlan

A gondosan megmunkált alumíniumból készült Beosound 1 nem úgy néz ki, mint bármelyik másik vezeték nélküli otthoni hangszóró. A kompakt kúpos kialakítás és a sima fényvisszaverő felületek harmonikusan illeszkednek a belső terekhez, így minden hely tökéletes helyévé válik.

Akkumulátorral működik és készen áll az indulásra

Vidd magaddal a zenét. Beépített akkumulátorának köszönhetően a Beosound 1 egy hordozható hangszóró, amely elkísér a konyhából a nappaliba, kint az erkélyre, vagy gyakorlatilag bárhová, ahol a buli zajlik. Egyetlen feltöltéssel akár 12 órányi vezeték nélküli játékidőt biztosít.

A DOBOZ TARTALMAZZA

  • BeoSound 1
  • Kábel
  • Gyorsindítási útmutató