Barion Pixel
Menü
Kosár

BEOVISION CONTOUR

BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
BEOVISION CONTOUR
  • Készleten: Showroomban megtekinthető
  • Cikkszám: beovision contour
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Lehetséges választások

All-in-One OLED TV
Időtlen dizájnú, minimalista TV, erőteljes, testes, díjnyertes hangzással.

Hallgasd meg! Lásd. Érezd.

Frissítsd fel otthoni szórakoztatásodat

Az OLED éles vizuális megjelenése a díjnyertes hangzással kombinálva tökéletes feltételeket teremt ahhoz, hogy elmerüljön azokban a filmekben, tévéműsorokban és albumokban, amelyek a legjobban megérintik. All-in-one otthoni szórakoztatás, elegánsan elhelyezve egy minimalista dizájnban. 

IDŐTLEN DIZÁJN
A jellegzetes alumínium padlóállvány és keret egyedi, minimalista dizájn-identitást körvonalaz. Minden lényegtelentől megfosztották, és arra összpontosítanak, hogy a leghitelesebb televíziós élményt láthassa és hallhassa.

KIVÉTELES HANGTELJESÍTMÉNY
Díjnyertes hangzás

Tizenegy hangszóró meghajtó és erősítő árnyalt, erőteljes hangzást biztosít a díjnyertes Beosound Stage technológiánk segítségével. Az integrált 3 csatornás és Dolby Atmos megoldás kivételes teljesítményt produkál, éles hangzást a beszélgetésekhez és testes hangzást az akciójelenetek alatt.

HANGSZÓRÓ TÍPUS
 

Erősítők
11 teljesítményerősítő
4 x 50 wattos erősítő a mélysugárzókhoz
4 x 50 watt a teljes tartományú hangszórókhoz
3 x 50 watt a magas hangszórókhoz

Hangszórók
4 db 4"-os mélysugárzó
4 db 1,5"-os középsugárzó
3 3/4"-os magassugárzó

Neked készült 
A rugalmasságot és az elhelyezést szem előtt tartva tervezték, az állvány és a rögzítési lehetőségek révén a Beovision Contour a konyhától a hálószobáig bárhová tökéletesen illeszkedik. Illeszd a belső dekorációdhoz, és személyre szabhatod a tévét a hangszórók szövetének és a keret színválasztékával.

Padlóállvány

Az ultrakönnyű, mégis masszív függőleges cső és az aprólékosan gyártott alumíniumgyűrű egymáshoz illő színekben kapható, és lehetővé teszi a képernyő 180 fokos elfordítását mindkét oldalra, így biztosítva a legjobb illeszkedést a szobájához.

Asztali állvány

A masszív, téglalap alakú alumíniumtuskóból készült asztali állvány ideálisan elhelyezhető asztalokon, pultokon és szekrényeken. Többféle színben készül, az egységes hatás érdekében.

Falikonzol

A jól megtervezett fali tartó lehetővé teszi, hogy a Beovision Contour a falról elmozdítható és akár 40 fokos szögben állítható legyen, így fokozva a nézési és hallgatási élményt.

Személyre szabható Beovision Contour

Amikor az esztétika véglegesítéséről van szó, minden választás számít. Ezért szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy te magad dönthess. Válassza ki kedvenc anyagait és színeit, hogy a Beovision Contour a magáénak érezhesd.

Tökéletes kép

Az új generációs LG 48" OLED képernyő valósághű élményt és palettát nyújt, beleértve az élénk színeket és az abszolút feketét. Élvezze a filmeket, tévéműsorokat és zenei videókat úgy, ahogyan a rendezők tervezték, élethű reprodukcióval az otthonában.