Barion Pixel
Menü
Kosár

BeoVision Eclipse

BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
BeoVision Eclipse
  • Készleten: Showroomban megtekinthető
  • Cikkszám: beovision eclipse
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Lehetséges választások

Kézműves hangzás és formatervezés harmóniája

A világ legkiválóbb TV hangrendszerével a Beovision Eclipse TV-t úgy tervezték, hogy gyönyörűen illeszkedjen az Ön életstílusához.

Megalkottuk a tökéletes TV-t

A Beovision Eclipse-nél a célunk kristálytiszta volt: egyesíteni az olyan élethű képeket, amelyek szinte valószerűtlennek tűnnek, olyan erőteljes hangokkal, amelyek szó szerint kitörnek a képből. Nem könnyű feladat, de az eredmény igen egyszerű: megterveztük a végleges televíziót.

All-in-one zenei rendszer

A Beovision Eclipse háromcsatornás hangrendszerrel rendelkezik, amely a beszédoptimalizált középső csatornás hang, valamint erőteljes sztereó teljesítményt biztosít.

Tiszta látásmód

Éles, fekete üvegből készült képernyő, amely egyenesen átvág egy organikus alumíniumtestbe. Ez egy merész és világos dizájnnyilatkozat a kép és a hang tökéletes összehangolásáról.

Nézze meg, mit tesz a világ legjobb tévéhangzása a filmjeihez

A Beovision TV elég erős ahhoz, hogy felvegye a versenyt sok önálló zenei rendszerrel, és a Beovision TV minden luxus házimozi élmény központja. Ismerje meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a valóban lenyűgöző képességeiből.

Stílusa a helyiségéhez igazítva
Készítse el személyre szabott Beovision Eclipse készülékét a mi válogatott borítóinkkal. A borítók cserélhetőek, így könnyedén más külsőt kölcsönözhet televíziójának. 

Szurokfekete

Az OLED képernyőtechnológia a több mint 8 millió önvilágító pixelnek köszönhetően teljesen új tévéélményt nyújt. Élvezze a legmélyebb feketéket, a leggazdagabb színeket és a valósághű képminőséget. A nézési élmény legfontosabb szempontja.

Tökéletes

A beépített hangszórórendszer egy erőteljes 450 wattos, 3 csatornás beállítással rendelkezik, amely még a piacon kapható legerősebb soundbarokat is képes felülmúlni. Kivételes hangteljesítményre számíthat, amely új és izgalmas szintre emeli a filmnézés élményét.

Zenei streaminghez készült

A zenehallgatás örömére a Beovision Eclipse támogatja a zenei streaminget Apple AirPlay 2, Bluetooth és Chromecast beépített rendszeren keresztül. Zökkenőmentesen integrálódik más Multiroom termékekkel, így testre szabhatja és kibővítheti az egész otthoni zenei élményt.

Kijelentő formatervezés

Bárhogyan is nézzük; elölről, oldalról vagy hátulról, a Beovision Eclipse lenyűgözően néz ki. Minden apró részletre gondosan ügyeltünk, és a kiváló minőségű anyagok használata biztosítja az esztétikai szabadságot, hogy a TV-t bárhol elhelyezhesse, ahol csak akarja.

Tegye személyessé

Az Ön tévéélménye még soha nem volt ilyen egyszerű és személyes. Szabaduljon ki az áramló TV kényszere alól, és egyetlen kattintással egyenesen kedvenc tartalmaiba merülhet el. A világ első számú Smart TV platformja, a webOS egyre okosabbá válik.