Barion Pixel
Menü
Kosár

BeoLab 2500

BeoLab 2500
BeoLab 2500
BeoLab 2500
BeoLab 2500
BeoLab 2500
BeoLab 2500
BeoLab 2500
  • Készleten: Showroomban megtekinthető
  • Cikkszám: bl2500
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Gyártás: 1991 - 2004
Dizájner: David Lewis
Színek: fekete, kék, ezüst, zöld, vörös, sárga

A BeoLab 2500 aktív hangszórók, amelyeket a BeoSound Ouverture és a BeoSound 3000 modellekhez terveztek. Beépített erősítőikkel úgy szólnak, mintha háromszor akkorák lennének, mint a méretük. Akassza őket a falra vagy helyezze őket könyvespolcokra.

Mind a Beocenter Ouverture-hez, mind a 3000-hez (korábban a BeoSound 2300 és 2500 zenei rendszerekkel is használták őket) perspektivikusan és tisztán illeszkednek, szerény méreteik ellenére. A széles hangzás magyarázata az egyes szekrényekbe épített erősítőkben rejlik: egy a basszus és egy a magas hangok számára, így soha nem kell versenyezniük ugyanazért az erősítőért.

Adaptív basszus-linearizáció

Az Adaptive Bass Linearisation (ABL) a B&O által szabadalmaztatott eljárás, amelyet a BeoLab hangszórókba építettek be. Az ötlet lényege, hogy az erősítők és a meghajtóegységek normál hallgatási szinteknél keletkező többletkapacitását a basszus kiterjesztésére használják - olyan hangvisszaadásra, amely több basszust tartalmaz, mint amennyit a hangszóró egyébként képes lenne előállítani.

A funkció adaptív. Ez azt jelenti, hogy a hangszóró alkalmazkodik a kapott jelhez. A hangszóró meghajtók ezért teljes mértékben ki vannak használva, anélkül, hogy mechanikai vagy elektronikus visszaéléseknek lennének kitéve, és a beépített erősítők nincsenek kitéve olyan jeleknek, amelyek egyébként túlterhelési helyzetet okoznának.

Az ABL a hangszóró méretéhez képest, amelybe beépítették, normál hallgatási szintek mellett lenyűgöző basszusreprodukciót biztosít.

 

*A Bang & Olufsen Showroom-ban minden elérhető Vintage terméket meghallgathat és megtekinthet. Aktuális kínálatunk folyamatosan változik, így személyesen, telefonon és űrlapunk kitöltésével is felteheti kérdéseit Kollégáinknak. Egyedüli hivatalos márkaszervízként Magyarországon 12 hónapos garanciát vállalunk B&O Vintage termékeinkre.

Címkék: BeoLab 2500 , bl2500 , Vintage