Barion Pixel
Menü
Kosár

BeoSound 9000

BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
BeoSound 9000
 • Készleten: Raktáron
 • Cikkszám: bs9000
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Gyártott: 1996 - jelenleg
Dizájner: David Lewis
Színek: Fekete és ezüst

A BeoSound 9000 erőteljes kijelentést tesz a zenével - de rád bízza, hogy pontosan hogyan.

A zene talán nem elengedhetetlen az élethez, de nehéz élni nélküle. Ezért a BeoSound 9000 olyan nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a zenéjét a nyilvánosság elé tárja, és lehetővé teszi, hogy saját személyes zenegépét hozza létre azokkal a zenékkel, amelyek a legtöbbet jelentenek Önnek. A BeoSound 9000-t a legújabb Beolink® PC 2 szoftveralkalmazással kombinálva hozzáférhet a számítógép merevlemezén lévő digitális zenefájlokhoz. Helyezze függőlegesen egy könyvespolcra, fektesse laposan egy polcra, vagy akassza közvetlenül a falra - akár függőlegesen, akár vízszintesen. Állhat egy pár BeoLab 1 vagy BeoLab 8000 hangszóró között, vagy a BeoLab termékcsalád bármely más hangszórójával együtt. A BeoSound 9000 segítségével a lehetőségek - és az élvezet - végtelenek " (B&O katalógus 2001 - 2002)

A CD visszatér eredeti helyzetébe

A lemezek könnyen betölthetők és rugósan felfüggesztett patkók tartják őket. A nem lejátszott lemezek a lejátszás megszakítása nélkül cserélhetők. Az automatikus pozícionálás biztosítja, hogy a CD-k mindig abba a pozícióba kerülnek vissza, ahová először helyezték őket. Ha a CD-k láthatóak és helyesen vannak elhelyezve, könnyen hozzáférhetők a címkére nyomtatott szöveges információk. Az üveggel borított természetes alumínium lemez tartja a CD-ket és a CD-kocsi síneket, míg a háttérvilágítással ellátott akrillemez megvilágítja az éppen lejátszott CD-t.

Üvegborítás a gravitáció ellensúlyozására

A BeoSound 9000 egy ilyen típusú termékhez képest példátlan rugalmasságot kínál, és az üvegborítás azonos, egyenletes mozgását biztosítja, függetlenül attól, hogy a BeoSound 9000 függőlegesen vagy vízszintesen, függőlegesen vagy laposan helyezkedik el. A gravitáció hatásának ellensúlyozására egy digitális idővezérlő folyamatosan figyeli a fedél mozgását, és beállítja a motort, így a teljes mozgást 3,5 és 4 másodpercen belül tartja.

Első a biztonság

A gyorsan mozgó mechanikák ilyen nagy száma azt jelenti, hogy különleges intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy a BeoSound 9000 biztonságosan használható legyen. Az alumíniumkeret mindkét végén kis prizmás lencsék vannak elhelyezve, amelyek egy infravörös sugarat irányítanak a BeoSound 9000 elülső részén. A sugár megsértése esetén a CD-klammer azonnal leáll.

Ha az üvegajtót felemelik, miközben a clamper mozgásban van, azonnal lelassul. Egy áramkimaradás funkció biztosítja, hogy a BeoSound 9000 függőlegesen történő felszerelése esetén a gravitációs szabadesés során a clamper ne sérüljön meg.

Zseniális mérnöki megoldások és bonyolult mechanikus mozgások egy olyan termékben, amely ma is meglepi és elragadtatja a felhasználókat - és mindezt a lemezjátszó lemezjátszó lemezjátszóján pörgő régi bakelitlemezek ihletéséből.

A készüléket hét különböző pozícióban lehet lejátszani. Mindegyikben a gravitáció más-más hatást gyakorol a CD-kapocsra (az alumínium "kar", amely olvasás közben minden egyes CD fölött nyugszik), mégis ugyanolyan precizitással és sebességgel működik: jó példa arra, hogy a Bang & Olufsen hogyan használja a technológiát az elfogadható korlátok leküzdésére. Helyezze a BeoSound 9000-et függőlegesen egy könyvespolcra, fektesse laposan egy polcra, vagy akassza közvetlenül a falra - akár függőlegesen, akár vízszintesen. Állhat például egy pár BeoLab 1 vagy BeoLab 8000 hangszóró között (mint fentebb), vagy a BeoLab termékcsalád bármely más hangszórójával együtt. A BeoSound 9000 segítségével a lehetőségek - és az élvezet - végtelenek!

A BeoSound 9000 a CD technikai tökéletességétől indul, de továbblép annak korlátaitól. Láthatja a működését, és megértheti, hogyan reagál, amikor megérinti a gombjait. Vagy hátradőlhet a Beo4 távirányítóval, és több mint 7 órányi zenei élvezetet böngészhet.

A BeoSound 9000 erénye, hogy megmutatja azokat a funkciókat, amelyeket oly sok gyártó próbál elrejteni" és tárt karokkal fogadja a felhasználót a használatra.

Jellemzők

A BeoSound 9000 olyan gyorsan és halkan működik, hogy a két CD közötti váltás nem tűnik hosszabbnak, mint a zeneszámok közötti szokásos szünet. A lemezeken található, nem hallható kezdeti vezetési információk segítségével minden CD elnevezhető és megjegyezhető, és ugyanabban a pozícióban marad, ahová betáplálták, a címe pedig jól olvashatóan olvasható. A memóriába akár 200 címet is beírhat, és ezek megjelennek a kijelzőn, valahányszor lejátsszák valamelyik CD-t.

Az FM/AM rádió legfeljebb 60 állomás memóriájával rendelkezik, amelyeket a frekvencia számok helyett a nevük alapján lehet azonosítani. Állítsa be az időzítőt, és ébredjen kedvenc beprogramozott CD-sorozatára vagy rádióállomására.

BeoSound 9000 6-CD/Tuner Termékleírások

Típusok: 
Mark 1: 2522, Mark 2: 2562, Mark 3: 2572 
BeoSound 9000: 6 CD-állomás - kibővített programozás - memória akár 200 címhez - FM/AM rádió 60 előbeállítással - opcionális Beo4 távirányító működtetése - Beolink® és fejhallgató csatlakozók - fali tartó és padlóállvány opcionálisan rendelhető. 

Méret: Sz x H x D / Súly: 1 db: 
30 x 90 x 7 cm / 11,5 kg 

Szekrény kivitel: Fekete/alumínium 
Energiafogyasztás: Jellemzően 12 W, készenléti állapotban < 1,2 W 

Tuner: Beépített 
Előre beállított rádióműsorok: 60 FM vagy AM 
Rádiótartományok: Típus szerint 
RDS: Igen 

Compact CD: RDS: RDS (RDS): Kompaktlemez: Beépített 
Lemezméretek: Lemezméretek: 6 x 12 cm, 8 cm 
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz, +-1 dB 
Jel-zaj viszony: Tipikus 101 dB, A súlyozott 
D/A átalakítás: Bitfolyam, analóg szűrés 

Tulajdonságok: 

 • Programozás 
 • Véletlenszerű 
 • Ismétlés 
 • Megnevezés (200 cím) 
 • Szerkesztés 

Csatlakozók: 

 • (kettő) 
 • AUX 
 • FM-antenna, 75 ohm 
 • AM-antenna (dedikált) 
 • Master Link (ML) 
 • Fejhallgató/Mini csatlakozó 
 • Digitális kimenet (S/PDIF = Sony/Philips Digital Interface) 

Beolink®: Master Link (ML) 
Távvezérlés: Beo4 

Tartozékok: 

 • Tartókonzol 
 • Fali konzol, vízszintes 
 • Kábelfedél 
 • Függőleges fali konzol 
 • Állvány, két magasságban állítható
Címkék: BeoSound 9000 , bs9000 ,